چهارشنبه , ۲۹ شهریور , ۱۳۹۶

كارگاه معرفي شواهد نقد شده پزشكي- جستجو در    ACP journal club ويژه اعضاء هيات علمي بالين روز دوشنبه مورخ دوم مرداد ماه سالجاري  از ساعت ۱۱:۳۰تا ۱۳  در سالن رازي بيمارستان امام حسين (ع) برگزار گرديد. در راستاي برگزاري اين كارگاه جناب آقاي دكتر خسروي در خصوص ابعاد مختلف پزشكي مبتني بر شواهد، راههاي دستيابي به متون و مقالات به روز پزشكي و معرفي موتور جستجو ACP journal club  سخنراني نمودند. اين كارگاه با حضور جناب آقاي دكتر موسوي رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي، جناب آقاي دكتر واحدي معاون محترم آموزش دانشگاه و جمعي از اساتيد هيات علمي بالين بيمارستان امام حسين (ع)و با برنامه ريزي واحد توسعه تحقيقات باليني برگزار گرديد.

كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شاهرود مي باشد.